Lägg till en blogg HorizonTech Binaries Cabin - en uppsjö av smaker

Prova HorizonTechs senaste engångsprodukt, Binaries Cabin disposable vape engångsvape! Med cirka 10 000 bloss och en enorm kapacitet på 20 ml, ett 650mAh uppladdningsbart batteri, 1,0 ohm mesh-spole och en uppsjö av smaker! Åk norrut med Binaries Cabin!

Horizon Binaries Cabin Disposable Vape Kit review

HorizonTech Binaries Cabin Disposable vape

Binaries Cabin engångssmaker:
Cherry Cola Ice
Vit choklad Matcha Ice
Persika
Blå hallon
Jordgubbe
Orange
Grape Ice
Lush Ice
Jordgubbe
Banan vattenmelon hallonis

Horizon Techs Binaries Cabin disposable vapes near me är den första engångsmaskinen någonsin med dubbla mesh-spolar (binära) och en otrolig juicekanna med en kapacitet på 20 ml. Justerbart luftflöde på enhetens undersida låter dig ändra det efter din smak för hur den binära kabinen träffar.

 Horizon Binaries Cabin Disposable Vape Kit for sale
  Horizon Binaries Cabin Disposable Vape for sale

Om det inte räcker låter USB Type-C-laddaringången dig snabbt ladda ett 650 mah batteri. En annan unik egenskap hos Horizon Binaries Cabin engångsartiklar är möjligheten att växla mellan begränsade direkt-till-lung- och mun-till-lung-puffar.

För att ändra luftintaget, vrid det fullt justerbara hjulet på undersidan nära laddningsporten. För enkelhetens skull använder Horizon vapes Binaries Cabin ett rökaktiveringssystem för att utlösa dubbla 1,0 ohm mesh bästa online vape-butiksspolar, vilket kommer att producera otrolig smakprestanda och minska hastigheten av smakförfall.

Andra kit du kanske föredrar:
smok novo 4 kit price
cloud bar 10000 disposable

 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp